Autósport bulvár hírek

A blog a forma 1 bulvár híreivel fog foglalkozni.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Alonso, Raquel nélkül bulizott

2008.06.03. 18:05 | rutschy | 2 komment

Fernando Alonso csütörtökön elutazott Las Vegasba. Igénybe vette a szálloda kaszinóját, ahol nem volt elég merész és  végig csak a minimum téttel játszott. A hotelben egy éjszaka 8000 dollárba került, privát medencével, szórakozóhelyjel és a falon eredeti piccasso festményekkel. Alonso azt hitte csak amerikaiak vannak a hotelben de belebotlott egy 360 fős spanyol társaságba, akik egyből letámadták. Szerintük Alonso jó kedvű volt, mindenkinek szívesen aláírt, mindenkivel beállt közös képre, álítólag sokkal kedvesebb volt mint a pályán szokott. Viszont nem kisérte el a párja Raquel, és ismét felröppent a pletyka hogy szétmentek.

A bejegyzés trackback címe:

https://autosportbulvar.blog.hu/api/trackback/id/tr49501805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

K...i 2008.06.03. 19:04:32

Ejj, most úgy látszik ilyen idők járnak...Räikkönenről is mondják , hogy válik...amúgy hogy a viharba lehet Alfonzó kedves?? fun XD

rutschy 2008.06.03. 19:54:20

Hidd el Alo jó fej élőben... :D Amúgy Kubica is szakított a csajával :(
süti beállítások módosítása