Autósport bulvár hírek

A blog a forma 1 bulvár híreivel fog foglalkozni.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Interjú Elisabetta Gregoracival

2008.06.12. 18:24 | rutschy | Szólj hozzá!

Álomesküvő Rómában.

Szombaton a Forma 1-es csapatfőnök elveszi feleségül a modell Elisabetta Gregoracit a második hazájában Rómában. Az esküvő előtti napokat Elisabetta családjával töltötték Soveretoban. Itt készíthetett a Bunte interjút Elisabettával.

Miért pont Rómát választották?

Én már 10 éve itt élek. Ez az otthonom. Flavioval úgy gondoltuk, hogy csodaszép város ha nem a legszebb. És most, hogy kapok egy új otthont így lesz indokom visszalátogatni ide. A di santo spirito templom pedig egy különleges hely számunkra, hogy miért azt csak Flavio és én tudjuk.

Hol fognak élni?

Természetesen Londonban. A férjemnek már 18 éve az az otthona. Ezentúl mindig vele fogok utazni. Ezentúl egy család leszünk. Minden más lesz ezentúl mindent együtt fogunk csinálni. Teljesen Londonba fogok költözni, a római házamat eladom és veszünk egy nagyobbat hogyha visszajönnénk ide legyen hol laknunk.

A trónörökös már úton van?

Nem, nem. Jelen pillanatban még nem. De most már nem sokáig lesz ez így. Természetesen szeretnénk gyerekeket. Majd megtörténik ha történie kell, de tervben van. Most már tényleg igazi nagy család leszünk.

Apropó család. Mit szólt a család, hogy kifogtad a legnagyobb Playboyt?

Az elején nagyon nehéz volt. Tudták hogy Flavio egy igen "nagy" ember és a szüleim és a nővérem nagyon féltettek. De mikor megismerték és látták mennyire szeret engem és milyen jól bánik velem és mi szeretnénk egy hatalmas esküvőt megbarátkoztak vele. Most már olyan mintha ő lenne nekik az egyetlen fiúk.

És Flavio családja? Elfogadtak téged?

Flavionak sajnos már nem élnek a szülei. De van egy nővére Rita és egy bátya Walter, ők nagyon szeretnek engem. Ők is ott lesznek majd az esküvőn.

Mit szólnak a barátnői hogy miss Gregoraciból miss Briatore lesz?

Nagyon ritkán látom őket. Flavio mellett nagyon sokat kell utaznom. De ha találkozok velük mindig elmondják hogy büszkék rám. De nekik továbbra is az öreg Eli vagyok sok melegséggel a szívében.

Mi lesz Miss Briatorenak a tv-karrierjével?

Nincs teljesen vége, de most egyelőre a háttérben marad. Ami fontos most az a családunk. Az esküvő után nem lesz más csak London és a férjem.

Hova tervezik a nászutat?

Mivel a következő héten Flavionak már megint forma 1-es hétvégéje lesz, ezért csak felmegyünk a yachtjára és eltöltünk pár napot kettesben.

Mi változik meg Signora Briatoreként?

Szinte minden meg fog változni. Régóta ismertük egymást barátként, ismerem a barátait az életét. De mostantól közös életünk lesz. Együtt teszünk mindent. Mi mindig együtt leszünk a jövőben. Gondoskodni fogok a családunkról és együtt beszélünk meg minden döntést. Nincs semmilyen félelmem, bátran nézek bele az új életembe.

A bejegyzés trackback címe:

https://autosportbulvar.blog.hu/api/trackback/id/tr15516999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása