Autósport bulvár hírek

A blog a forma 1 bulvár híreivel fog foglalkozni.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Raquel az új hangja Barbienak

2008.06.30. 21:37 | rutschy | Szólj hozzá!

 

Raquel del Rosario az El Sueno de Morfeo nevű együttes híres énekesnője kölcsön adta hangját az új Barbie babának és ő énekli a főcímdalt a Barbie és a kastély gyémántoknak. A kanári szigeteki lány meglepi a rajongókat ezzel a dallal, a barátságról és a hatalom fontosságáról fog énekelni, mikor két barát egymásra talál, hogy teljesítsék álmaikat. Ez lesz az első olyan Barbie ének, ami kicsiknek és nagyoknak egyaránt szólni fog. Raquel egy olyan klippet is forgatott, amiben nagyon sok jelenet lesz a filmből… és egy kis meglepetés is lesz benne. Raquel boldog, hogy a hangját adhatja a filmhez: „Szerintem egy nagyon szép szám, írtunk hozzá egy fülbemászó szöveget is, jó, hogy a barátságról szól, a csomó beszélgetésekről és, hogy beszélgetéssel meg lehet oldani a problémákat. Másrészről meg szeretem Barbiet. Nekem egy egész köteg Barbiem volt mikor kicsi voltam és imádtam velük játszani."

Raquel egyike Spanyolország legnépszerűbb énekesnői közül. Továbbá a banda tagjai még David és Juan. Raquel egészen kiskorában kezdett énekelni és autodidakta módon tanult meg gitározni 14 évesen. Azóta hatalmas siker követi őt és az együttesét, rengeteg fellépéssel, díjjal, és népszerűséggel és nem csak Spanyolországban hanem Latin-Amerikában is. Ez a harmadik alkalom, hogy Spanyol énekesnő adja a hangját Barbienak. Az előzök Maria- Isabel és Gisela voltak. Barbie és a kastély gyémánt egy új és izgalmas történetet fog elmesélni, elsősorban Barbie és Teresa barátságára fog koncentrálni. Mindketten vállalni fognak egy kockázatos utat, amiben rejtélyes álmokat akarnak valóra váltani a gyémánt kastélyban. A barátságukat többször próbára teszik, de hála a kiskutyáknak és a csodálatos zenéknek, mindig sikerül felül kerekedni a problémákon és végül megtalálják Mist igazi kincsét. A filmben két dal is fel fog csendülni, amit Raquel énekel.

A bejegyzés trackback címe:

https://autosportbulvar.blog.hu/api/trackback/id/tr49546764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása