Autósport bulvár hírek

A blog a forma 1 bulvár híreivel fog foglalkozni.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Florence Brudenell Bruce: A forma 1-es élet belülről

2008.07.13. 23:34 | rutschy | Szólj hozzá!

 

Jenson Button legismertebb exbarátnője Florence „Flee” B-B éppen egy fellendülő modellkarriert élvezz és egy filmszerep is a láthatáron van.

Mikor először találkoztunk Florenceszel mi egy összetört szívű lány vártunk az interjúra – pár  hét telt el a hivatalos szakítási közlemény óta- de ő nem mutatja fájdalmát a külvilág felé.

A 22 éves modell aki éppen egy sikeres karriert tudhat magának (Ő a John Lewis új arca és bemutatta új fürdőruha kollekcióját, bele akar kóstolni a színjátszásba, kilátásban van egy jelentős filmszerep.), azt híresztelik, hogy szerepet játszott a szakításban, ahogy szóba kerül az ex barátja, teljesen felvidul az arca.

„Két évig voltunk együtt és az idő amit vele töltöttem csodálatos volt. Ő nagy büszke volt rám, én nagyon büszke voltam rá. Nem kell többet mondanom – mi egy nagyon boldog időszakot éltünk meg együtt.” – mondja egy halálos mosoly kíséretében.

A szakítás barátságosan zajlott, és mindketten állítják, hogy nagyon-nagyon jó barátok maradtak. Mindazonáltal nem szeretné kommentálni az újságban megjelenteket, miszerint Jenson egy helyes barnával került közelebbi kapcsolatba, szívesebben mondja azt, hogy senki nem tudja mi történt csak ő és Jenson.

Bájos, művelt, illedelmes és hűséges, az ember nem tud másra gondolni csak hogy Button elvesztett egy hatalmas kincset, Flee személyében, akit mostanában Iain Russel társasági emberrel hoztak össze.

„A kapcsolatunkban a legjobb az volt, hogy egymás ellentéteivel, jó irányba befolyásoltuk a másikat."- A gyermeki arcával teljesen elgondolkodik. (A mai napig el szokták kérni a személyiét, ha bárokba vagy kocsmákba megy.)

Semmi kétség hogy Florence megnevelte egy kicsit Jensont. Neki van egy művészet-történeti diplomája a Bristol egyetemről és amíg a futamokra utaztak, Jenson többet volt vele a könyvtárakban mint a night klubokban. Ráadásul a Honda csapat is megkérte Fleet, hogy terelje jó irányba Jensont.

Jenson 2007-es évében az egyik csúcspont a kevés közül, volt a Francia nagydíj, ahol a 7. helyen ért célba. Az elért helyezést Florencenek ajánlotta. „A barátnőm írt egy smst, hogy esni fog és úgy válasszunk stratégiát. Elég vicces volt, de igaza lett neki. – mesélte Jenson a futam utáni interjún.

„Úgy gondolom egy kicsit viccelt, igaz, én küldtem neki egy sms-t. Neki nem volt olyan jó éve és esett, az autó egész jól ment. Én ültem a motorhomeban és írtam neki egy sms-t a verseny előtt. Tudom, hogy a szerelők és a mérnökök azt gondolták: na ez ragyogó.” – nevet a régi szép emlékeken Flee.

De azt már nehéz látni hogy Jenson merre befolyásolta az asszonyát. (Flee szerint az összes versenyző így hívja a barátnőjét.) A kapcsolat természetesen nyilvánosságot hozott neki, többek között ennek köszönheti a modellkarrierjét. De Flee megpróbál óvatos lenni a hírességek között. Ezt az interjú is John Lewis miatt vállalta, ez az első interjúja.

Flee egy boldog családban nőt fel, ő a borkereskedő család 4 gyereke közül a legfiatalabb. Apja Andrew és anyja a francia Sophie. Florence még mindig otthon él velük, mert nagyon ragaszkodik hozzájuk.

„Nem igazán lázadoztam a szüleim ellen. Talán egyszer. Mikor 14 éves voltam csináltattam magamnak köldök pircinget. Emlékszem arra a reggelre mikor anyu észrevette a hasamat, ő nagyon-nagyon mérges volt. De akkor néhány héttel később egy kisebb arcbénulást kaptam és az orvos és anyukám is, azt mondta, hogy a pircing miatt volt. Szóval a saját káromon tanultam meg, hogy nem kéne lázadozni.”

A született tehetségével, szőke, göndör hajával, karcsú alakjával (szereti az ételt és szerencséjére, neki soha nem kellett diétára fognia magát) és sötét szemeivel ez valószínűleg elkerülhetetlen volt, hogy Fleet felfedezze egy 15 évesen ügynök, amikor kijön Topshopból.

A szülei – akik mindig hangsúlyozták az oktatás fontosságát - nem engedték meg neki, hogy dolgozzon, amíg be nem fejezte a Stowe iskola első osztályát.

Közös barátokon keresztül találkozott Jensonnel egy londoni bulin. És nem úgy ahogy az újságok megírták hogy a szülei jachtján dél-Franciaországban.

Találkozni Jensonnel és beleszeretni alámerítette őt egy izgalmas, idegen világba és az a két év, amikor követte őt mindenhová egyszerűen csodálatos volt. Még a szakításuk után is nagyon félti őt versenyzés közben és legalább olyan sikeres pályafutást kíván neki, mint amilyen Lewis Hamiltonnak is van. „Igazán remélem, hogy Jenson megvalósítja az álmát és egyszer világbajnok lesz, mert ő aztán igazán megérdemli.”- mondja őszinte szeretettel a hangjában.

Bár Florencnek hiányzik Jenson, a forma 1 világa viszont egyáltalán nem. Nagyon kevés időt tudtak együtt tölteni két futam között, ezért a szép emlékek mindig a hosszabb szünetekből valóak. Tavaly nyáron egy aranyszínű VW-nel mentek végig Franciaországon, a lakókocsinak a Hawny gúnynevet adták Goldie Hawn után.

„Kétségívül azok voltak a legjobb idők, mikor éppen a pályától távol voltunk. Az a kemping is… olyan jól éreztük magunkat a lakókocsiban. Egyik éjjel sátorban aludtunk másik éjjel egy szép hotelben. Nem volt igazi kemping, de jó volt. Elegáns étteremben vacsoráztunk vagy reggelente biciklire pattantunk és elmentünk a pékségre sütiért. Mondtam neki, hogy vegyünk egy klasszikus sátrat, de ő olyat vett ami hatalmas volt és külön szoba rekeszek voltak benne, így mikor felvertük, az egész kemping helyett elfoglaltuk és első nap megutált minket mindenki. És ráadásul első éjszaka kaptunk egy alapos vihart a nyakunkba.” – mondja egy nagy sóhajjal.

„Nekem van már jogsim. És Jenson nagyon édes volt, mert soha nem szólt bele abba, hogy hogyan vezessek, mint általában a többi férfi teszi a barátnőjével, feleségével. Én viszont szinte mindig bele dumáltam abba, hogy hogyan vezet, persze Jenson soha nem ismerte el, ha valamit elrontott, mert szerinte ő egy jó sofőr.”- nevet.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://autosportbulvar.blog.hu/api/trackback/id/tr78566779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása