Autósport bulvár hírek

A blog a forma 1 bulvár híreivel fog foglalkozni.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Forma 1-es párok 2. rész

2008.05.05. 13:59 | rutschy | Szólj hozzá!

Raquel del Rosario Macías Fernando Alonso jegyese vagy felesége. Az igazságot nem lehet tudni mert Fernando túlságosan védi a magánéletét. Raquel egy kelta pop-rockot játszó együttes az El Sueno de Morfeo énekesnője. A pár 2005-ben találkozott egy cadena ser nevű rádióállomás egyik műsorában. Ahova Raquelt Fernando kérésére hívták meg. Pletykák szerint 2006 novemberében összeházasodtak.






















Gabriela Constantino Nelsinho Piquet jegyese. A hölgy mindössze 17 éves. Egy gokartversenyen találkoztak. A lányt Nelsinho unokatestvére hozta magával. Gabriela modellként dolgozik Brazíliában de mellette marketinget is tanul.



















Vivian Sibold Nico Rosberg barátnője. Milánóban tanul lakberendezést. 3 hetente találkoznak és angolul szoktak beszélni egymással pedig mindketten németek. Vivian ritkán kíséri el Nicot a futamokra mert a fiút zavarja a lány jelenléte.

A bejegyzés trackback címe:

https://autosportbulvar.blog.hu/api/trackback/id/tr98454893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása