Autósport bulvár hírek

A blog a forma 1 bulvár híreivel fog foglalkozni.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Forma 1-es párok 3. rész

2008.05.06. 18:47 | rutschy | Szólj hozzá!

Karen Minier, David Coulthard jegyese. 2005 novembere óta vannak együtt. Karen régen egy Belga csatornának volt a forma 1-es riportere. Karennek előző házasságából van egy kislánya Shanna.










































Ann Neal, Mark Webber barátnője. Ann kb 20 évvel idősebb Marknál, mégis legalább már 10 éve együtt vannak. Ann egyben Mark managere is. Annak már van egy 13 éves fia.



























Barbara Mercante, Jarno Trulli felesége. Barbara eredetileg építészmérnök. Két fiúk van Enzo 2005-ben született és Marco 2006-ban.

























Claire Ragott, Sebastien Bourdais felesége. Claire az indycarban dolgozott annál a csapatnál ahová később Seb szerződött. 2003 óta vannak együtt és 2006-ban összeházasodtak, majd megszületett kislányuk, Emma.



































Silvana Giaffone, Rubens Barrichello felesége. A párnak van két fia, Eudardo és Fernando.





















Luna Fisichella, Giancarlo Fisichella felesége. A pár még a 90-es években ismerkedett meg egy diszkóban. Két gyermekük van Carlotta és Christopher.


















































Catherine Hyde, Heikki Kovalainen barátnője. Már 5 éve együtt vannak. Catherine, Heikki egyik korábbi csapatának, a szponzorának a lánya. Egy futamon találkoztak.

































Elisabetta Gregoracci, Flavio Briatore jegyese. A pár idén Júniusban fog összeházasodni.

A bejegyzés trackback címe:

https://autosportbulvar.blog.hu/api/trackback/id/tr94457119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása