Autósport bulvár hírek

A blog a forma 1 bulvár híreivel fog foglalkozni.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Bekötik Briatore fejét

2008.05.15. 18:07 | rutschy | Szólj hozzá!

Elisabetta Gregoraci modellnek mégis sikerült befűznie a Forma–1 egyik legnagyobb nőcsábászát, a Renault csapatfőnökét, Flavio Briatorét. Megerősítették ugyanis, hogy június 14-én Briatore oltár elé vezeti a szép Elisabettát.
A Renault mellett résztulajdonosként a QPR futballcsapatát is igazgató 58 éves Briatore rengeteg nőt fogyasztott már el.
Elég csak a szupermodell Naomi Campbellre vagy Heidi Klumra – a német szépség gyermeket is szült neki – gondolni, s sokáig úgy tűnt, semmi sem áll tőle távolabb, mint lekötni magát. Természetesen egyikük sem várt a csodára, másik férfi oldalán keresték a boldugságot. Heidinek sikerült is, hiszen az énekes Seal oldalán gondtalanul éli világát. Cambell kisasszony sokat nem változtatott életstílusán, továbbra is minden idegszálával arra törekszik, hogy az újságok címlapjára kerüljön. Botránnyal vagy anélkül, neki teljesen mindegy.
Úgy tűnik viszont, hogy a szexi Gregoraci olyat tud, amit a többiek nem, hiszen őt nemcsak eljegyezte Briatore, hanem nyár elején el is veszi. Az ötszáz meghívót már szétküldte a pár, s természetesen a száguldó cirkusz színe-java hivatalos a nagy eseményre, éppen ezért kellett az időpontot szigorúan két futam – a Kanadai és a Francia Nagydíj – közé belőni. A helyszínről viszont mélyen hallgatnak az érintettek, ugyanis szeretnék elkerülni a tolakodó lesifotósokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://autosportbulvar.blog.hu/api/trackback/id/tr33471370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása