Autósport bulvár hírek

A blog a forma 1 bulvár híreivel fog foglalkozni.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Kimi házai

2008.05.15. 14:08 | rutschy | Szólj hozzá!

Kiminek és Jenninek van egy nagyszerű tengerre néző finnországi háza. A ház területe 900 négyzetméter de az egész telekkel együtt 2600 négyzetméter.
Raikkönen majdnem 9,5 millió Euroért vette egyik barátjától Jussi Salonotól. A nagy nappali ablakából a tengerre lehet nézni. Itt is a fehér és szürke színek dominálnak valamint anyagként az acél és a sötét fa mint a svájci otthonukban. A konyha világos és modern. Van egy biliárdasztal és egy medence a svájci házukban. A Finnországi házban pedig egy jakuzzi.
- A feleségemmel, a családommal, a barátaimmal Svájcban töltöm az idő nagy részét. De néha meglátogatom a Finnországi barátokat is. Elmegyünk moziba vagy vacsorázni. - mondta szabadidejéről Raikkonen.
Raikkonennek két nagy hobbyja van a sífutás és a motorozás. Szabadidejében szeret messze lenni a versenypályáktól.
- Azt hiszem a barátaim közül is mindenki meg fogja erősíteni hogy semmiben nem vagyok másabb a magánéletemben. Én általában igen könnyed és laza vagyok.

A bejegyzés trackback címe:

https://autosportbulvar.blog.hu/api/trackback/id/tr17470787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása