Autósport bulvár hírek

A blog a forma 1 bulvár híreivel fog foglalkozni.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Manökennek állnak a versenyzők

2008.05.16. 09:26 | rutschy | Szólj hozzá!

Monacóban új oldalukról ismerhetjük meg az F-1-es pilótákat: az Amber Fashion cég által szervezett jótékonysági divatbemutatón modellként debütálnak a kifutón - feleségeikkel és barátnőikkel az oldalukon. A korábbi években a rendezvényen tiszteletét tette Albert herceg és az Ecclestone-család is, melynek tagjai az idén tevékenyen részt vesznek az est lebonyolításában: Tamara, Bernie idősebb lánya lesz a gála egyik házigazdája. A vendégek megtekinthetik a világ legszebb női és férfi ruhakollekcióit a pilótákon és párjaikon, akik különleges ékszereket is bemutatnak. Ecclestone másik lánya, Petra számára különösen fontos lesz a divatbemutató, hiszen kifutóra kerül saját tervezésű luxus férfiruha kollekciója, amely a FORM nevet kapta.

A fő cél azonban nem a szórakoztatás, hanem a jótékonykodás, ezért aukcióra is sor kerül a rendezvényen. A meghívottak licitálhatnak többek között Elton John egyik zongorájára, de azok, akik a Forma-1-től nem tudnak elszakadni, a Force India tulajdonosának jachtján tölthetnek egy hetet, amennyiben ők ígérnek érte a legtöbbet. Az aukció bevételeit az Elton John Aids Alapítványnak ajánlják fel. Az Amber Fashiont irányító Sonia Irvine - aki nem áll távol az F-1 világától, történetesen Eddie Irvine testvére -, úgy véli, a pilótáknak köszönhetően ez az este lesz a legeredményesebb az eddigi divatbemutatók közül.

A bejegyzés trackback címe:

https://autosportbulvar.blog.hu/api/trackback/id/tr98472091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása