Autósport bulvár hírek

A blog a forma 1 bulvár híreivel fog foglalkozni.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Raquel családja - 2005-ös cikkből lett fordítva

2008.06.07. 18:28 | rutschy | Szólj hozzá!

Nyolc kényelmes lépcső, amit kúttal és növénnyel szegélyeztek, egy kis fa ajtóhoz vezet, ami egy sárga házba invitál bennünket. Ez Pepucho del Rosario és Maria Teresa Macias háza.
Behívnak minket a házba, hatalmas a vendégszeretet, jobbra egy bútoron egy fonográf.
Ez hozta Raquel dédnagymamája még Kubából - mondja a büszke Pepucho.
Senki nem gondolta volna a Rosario házban hogy Raquelék ilyen rekordokat fognak döngetni, pusztán a zene iránt érzett szeretetükből. Tegnap este volt a Kanári szigeteken egy hatalmas koncert, Daviddal és Juannal.
A család nagyon lelkes. Az emeletről jön le Maria, hallva hogy valakik beszélgetnek lent, mosolyog, ő is nagyon kedves.
Paula 16 éves, Jesé 17, Marta 20, Misael 24 és Elena 11 éves. Hat gyerek van a házban, ahol mindig jó kedv van, mint a legtöbb nagycsaládosnál. A ház falain Pepucho festményei lógnak. A rangidős testvér Misael, ő éppen siet, most doktorált nem rég és megy átvenni a diplomáját. Paula a legmodernebb az apja szerint graffitis és rapper. A kicsi Elena jól tud skálázni, 2 éve ő játszotta a Greasből Olivia Newton Johnt az iskolában, ahova régebben Raquel is járt. Szeretek zongorázni és táncolni, közben meg énekelni- mondja bájos mosolyal.
Két kulcsfontosságú pillanat volt Raquel életében az egyik mikor vettünk neki egy gitárt a másik pedig David Feito- mondja Raquel anyukája.
Dalokat írtak együtt és egy csodálatos barátság lett a dologból. Aztán Raquel összepakolta a ruháit és Spanyolországban megalapították az El Sueno de Morfeot.
Órákat töltöttünk a folyóson és beszéltük Mariaval hogy elengedjük-e egy 18 éves lányt, aztán adtunk neki egy kis kölcsönt és hagytuk had élje az álmát.
Továbbra is két lábon áll a földön, tudja hogy ma még fent vannak de lehet hogy holnap már senkit nem fognak érdekelni.
Raquel mikor a Los Serranoban játszott, mellette kisgyerekeket tanított énekelni.
A Morfeo álma most elérte Terort, azt a helyet, ahol Raquel 22 éve született, ez a pajkos, mosolygós lány. A koncert után vagy kimennek a strandra vagy egyszerűen átbeszélgetik majd az éjszakát a testvéreivel.
Istenhozott Raquel!

A bejegyzés trackback címe:

https://autosportbulvar.blog.hu/api/trackback/id/tr41508545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása