Autósport bulvár hírek

A blog a forma 1 bulvár híreivel fog foglalkozni.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Raquel Viceroy interjú

2008.12.24. 21:35 | rutschy | Szólj hozzá!

Raquel del Rosario, a forma 1es világbajnok Fernando Alonso felesége, most nálunk népszerűsíti új albumát.

Bevonultál már a studióba énekelni?

Még nem, mi hárman egy nagyon hosszú vakációról térünk vissza, és még nem vagyunk ráhangolódva a munkára. Nekünk van néhány

ötletünk és próbáljuk tökéletesre csiszolni azokat. Nagyon keményen fogunk dolgozni és nagyon izgatottak vagyunk már.

Lesz egy 2009-es koncert turné is?

Minden attól függ, hogy tudjuk eladni a lemezeket. Mi szeretnénk majd koncerteket és reméljük minnél előbb találkoznunk a

rajongókkal.

Azon kívül, hogy te vagy a banda énekese, mi a csoportban a szereped még?

Én szoktam válaszolni a levelekre, mert úgy gondolom, hogy a rajongóknak tudniuk kell mindig az igazságot. David nagyon jó

érzéke van hogy fülbemászó dalokat írjon és juan gitár kezelése egyszerűen fantasztikus. Ha ezek közül valami is hiányozna

akkor az ESDM nem lenne ugyanaz.

Feltételezem szeretnél nemzetközileg is elismert lenni.

Beismerem hogy eléggé megszédültem mikor elkezdtünk spanyolországon kívül Latin-Amerikában is befutni. Nem tudjuk mit hoz a

jövö, bátran megyünk az ismeretlenbe.

Úgy gondolod hogy most az álmaidat éled?

Természetesen szeretném. Minden ami velünk történt több mint amit reméltünk. Szeretem a munkámat, és nem érzem magam jobban

sehol mint egy koncerten ahol több ezer ember a dalainkat énekli.

Hogyan határoznád meg magad?

Egy teljesen normális lánynak gondolom magam, álmodozó vagyok, tartozkodó, optimista, nagyon dühös és nagyon barátságos a

barátaimmal.

Mi a hírnév árnyoldala?

Nem szeretem mikor bámulnak az utcán. Mikor az emberek rosszindulatúak velem, mert elhiszik a pletykákat amit a sajtó írkál.

Te énekesnő vagy, mégis pózoltál a Viceroynak. Könnyű volt modellkedni?

Szeretem a divatot. Nem akartam soha a két dolgot keverni, de mikor a Viceroy felkért, egyszerűen nem tudtam nemet mondani. A

tapasztalat hihetetlen volt.

Mik a kedvenc kiegészítőid?

Egyértelműen a napszemüvegek és a kézitáskák. Rengeteg van a szekrényemben.

És a fülbevalók?

Naponta másikat hordok.

Szeretsz ékszeres újságokat nézegetni?

Igen, nagyon. Azelőtt ezzel nem igazán foglalkoztam, mert eléggé sportos volt az öltözködésem. Nagyon sokat változtam.

Melyik a kedvenced fülbevalód?

Egy különleges jelentőségű fehérarany fülbevaló, amit sajnos két éve elvesztettem a tengerparton.

Aggódsz a kinézeted miatt?

Igen. Megpróbálok nagyon sokat odafigyelni magamra. Sok kozmetikumom van. Napozásnál nekem oda kell figyelni, mert nagyon

problémás a bőröm.

Mi a szépséged titka?

Minden reggel és éjszaka tonikkal kenem az arcom, a szem körvonalát ez tisztitja a bőrt. szoktam arcpakolást és hajpakolást

csinálni. sok Aloe verát és zöldteát iszok. De kétségkívül a legjobb hosszú órákat aludni.

Szereted követni a legújabb divatot?

Szeretem a divatot és én mindig csinos vagyok. Körbe utazom a világot és nekem minden honnan vannak ruháim és cipőim.

Neked van egy határozott stílusod vagy szereted a változást?

Nekem nincsen egy meghatározott stílusom. Néhány évvel ezelőtt nekem egy magassarkú cipőm se volt, most meg egy egész

gyűjtemény van a szekrényemben. Minden stílus ruhái megtalálhatóak nálam. Szeretek mindig az időhöz és az adott országhoz

öltözni.

A névtelenség iránti vágyad miatt szoktál az interneten vásárolni?

Haha, nem. Soha semmit nem vettem a neten. Szeretek vásárolni és ha van időm üzőm is azt.

Amikor nem dolgozol akkor mik a hobbijaid?

ÉN nagyon otthonos vagyok, szeretek otthon lenni, főzni, takarítani, zenét hallgatni, olvasni, internetezni, szeretek moziba

járni, vásárolni, de mindenek felett utazni.

Egy nap Raquel del Rosario életéből?

Minden nap más, nem szeretem a rutint. De ebben az életben ami választottam ez nem is lehetséges.

A studióban az éneklés, a koncertek, Fernandoval az utazások. Nem szeretnél egy kicsit otthon maradni, nyugalomban?

Kevesebb dolgot szalasztok el ha nem ülök otthon. Én nagyon szigorúan osztom be az időmet. NÉha idegtépő a csomagolás, de alapjáraton szeretek utazni. Mindid meg tudom találni a saját nyugalmam.

Ebben a pillanatban boldog vagy?

Nem gondolom, hogy létezik teljes boldogság. De pillanatnyilag mondjuk azt, hogy nincs okom panaszkodni! Az életem mindenhogy működik és egészséges vagyok. Ez a lényeg.
 

Nicole: Lewis csak azt kívánta hogy ő legyen az egyetlen az életemben

2008.12.07. 15:12 | rutschy | Szólj hozzá!

Szóval, Lewis Hamilton féltékeny? A barátnője Nicole Scherzinger mindent elmesél a kapcsolatukról.

Az emberek többségének tetszik Nicole kirívó stílusa a színpadon, de van akinek nem. Ilyen a barátja Lewis Hamilton is. A rendszerint nyugodt és összeszedett versenyző féltékeny lesz még a gondolattól is, hogy mások is így láthatják a barátnőjét.

"Lewis azt mondta, hogy ő szeretne lenni az egyetlen az életemben, aki így lát." - nevet Nicole. A Pussycat Dolls ismert a provokatív dalairól és a kihívó öltözködéséről is. Náluk alapfelszerelés a fűző, a bőr és harisnyatartó.

De idővel Lewis hozzászokott ehhez. Mégis Brazília után, mikor Lewis bajnok lett, Nicole is magára húzta a Mclaren narancssárga topját.

"Én rendkívül büszke voltam. Ott volt Nicolas, Lewis öccse, aki csak síkitott és ugrált. És akkor Lewis áthajtott a célon és én majdnem össze estem az izgalomtól."

Nem ők az első sportoló-zenész páros. Beckhamék óta ez nem újdonság. Ott is Victoria az idősebb és nem adtak sokat a kapcsolatuknak, mégis az évek egyelőre őket igazolják.

"Nem hiszem, hogy valaha is zavart, hogy ő fiatalabb nálam.- mondja a 30 éves Nicole az ő 23 éves barátjáról. - Tele vagyok energiával és friss vagyok, úgy gondolom ez nem kor függő. Sőt néha úgy érzem, hogy Lewis öregebb nálam."

Szintén a listája legalján van az az aggodalom, hogy több lánnyal kell megküzdenie Lewisért. "Én nem gondolok erre - nevet - és amúgy is úgy gondolom nekem több lány dobná oda magát mert én egy igazi Pussycat Dolls vagyok!"

A koruk különböző, mégis egy céljuk van mindkettőjüknek: Sikeresek lenni a saját munkájukban. Csakhogy ahogy Lewisnak vannak szünetei addig Nicolenak nem igazán. Most népszerűsíti a banda új slágerét a második albumról. Januárban pedig kezdődik az új világkörüli turné Angliában.

"Igen, ezt a dolgot mi válaltuk - sóhajt - de sajnos nem tudunk mit csinálni, mi mindketten nagyon hajtunk a sikerért."

Nicole testét nagyon sokan irigylik, de ő nem gondolja úgy, hogy tökéletes.

"Nincs olyan nő szerintem aki tökéletesnek látja magát, nekem még dolgoznom kell a lábaimon, a combjaimon. Én szeretek enni, édességet, csokit, süteményt, sajtot, kenyeret, tésztát... De nem hiszek a diétában, inkább sokat futok. Pussycat Dollsnak lenni azt jelenti, hogy fenn kell tartani egy bizonyos állóképességet, hogy jó legyen az ember a színpadon."

És most, hogy Lewis Hamiltonnak szünete van, ő is tudja biztatni a tömegből.

"Ő nagyon sokat segít nekem a karrieremben. Lewis és én nagyon boldogok vagyunk együtt. Ő egy csodálatos fickó."

Felipe és Rafaela magánéletükről meséltek - Contigo magazin 2008/11

2008.11.06. 23:14 | rutschy | Szólj hozzá!

A 27 éves Felipe Massa és a 31 éves divatcég tulajdonos Anna Rafaela Bassi interjút adtak a Contigo magazinnak a lakásukban a Panamby negyedben, Sao Pauloban. Meséltek a házas életükről, Monacoról (ahol igazából élnek), utazásokról (úgy 200 évente), rajongókról és persze a forma 1-ről.

Nászút

Egy évadban rengeteget repülünk. Az elmúlt hónapban egy héten hatszor repültem. Maranelloba, Modieloba vissza Monacoba majd indulás Szingapúrba. - meséli Rafaela.

Két verseny között igyekszünk minnél több időt együtt tölteni. Hogy hogyan? Igyekszünk romantikus utazásokat szervezni. A legutóbbi ilyen nyaralásunk Pangkor Laut szigetén Malajziában volt. Volt 15 napunk két verseny között és 5 napot ott töltöttünk el. - Felipe

Nyaralások

A lakást Joao Armentano tervezte, aki a közeli barátjuk. Vacsora soha nincs kettőjüknek. Tegnap Felipe például öt barátját hívta meg. - meséli Rafaela. Sao Pauloban szoktunk vakációzni, de a kevés idő miatt általában Monacoban maradunk.

Rutin

Otthon!- vágja rá azonnal Rafaela. Nagyon kevés időt vagyunk otthon. Átaluszuk az egészet. Én reggelente elmegyek boltba majd együtt szoktunk főzni. - Rafaela. Ha Felipe nincs otthon akkor videojátékokkal játszok vagy filmet nézek.

Rafaela jobban szeret buszozni Monacoban, mert akkor nem kell parkolnia és én olyankor mindig végig beszélem. - nevet Felipe

Gyerekek

Mindenképpen férjhez akartam menni mielőtt gyerekek lesznek. De Felipét még meg kell győzni, ugyanis nincs sok ideje, hogy apa legyen. De következő évben mindenképpen terhes akarok lenni. Az hogy mennyi gyerekünk lesz a nemüktől függ, Felipe mindenképpen szeretne egy fiút, úgyhogy ha az első kettő lány lesz, akkor megpróbálunk egy harmadikat, de ha fiú- lány lesz akkor megállunk kettőnél.

Házas élet

Felipe és Rafaela 2007 novemberében házasodtak össze, de előtte már három éve együtt éltek. Ez csak egy formalitás volt az öt éves kapcsolat után. Nem sok minden változott meg, hogy összeházasodtak.

Mikor már pár éve vele éltem Svájcban és megegyeztünk, hogy összeházasodunk, akkor vettünk egy lakást Monacoban. Így lett az életünk 100%-os.

Rafaela elismeri, hogy felkellett adnia a karrierjét a férjéért. Ha egy nő férje autóversenyző, akkor 100%-ot kell adni neki, különben a kapcsolat nem fog működni.

 

 

 

Hamilton: Őrülten szerelmes vagyok Nicoleba

2008.11.06. 18:32 | rutschy | Szólj hozzá!

Egy nappal azután, hogy Nicole kiöntötte a szívét a Youtubeon, Lewis Wokingban viszonozta a gesztust. A versenyző beismerte, hogy bolondul a Pussycat Dollsos énekesnőért. Hamilton szerint Nicole óriási támogatást biztosított neki, amióta májusban randevúzni kezdtek. Tegnap este együtt jelentek meg egy berlini díjátadón és el se mozdultak egymás mellől a vörösszőnyegen, le se vették egymásról a szemüket.

A Mclaren technikai központjában Lewis elmondta: "Nicole, egy igen figyelemre méltó nő. Bolondulok érte. Ő hihetetlenül támogatott engem. Ő tett azá aki vagyok."

Woking után Hamiltonék Berlinbe utaztak, hogy résztvegyenek a Das Goldene Lengrad díjátadón. A pár nem marad sokáig. Lewis átadott egy díjat és már repültek is vissza Londonba ahol ma a médiával találkozott.

Kedden Scherzinger feltett egy rövid videót a Youtubera, amiben a következők hangzottak el: "Gratulálok bébi!! Szeretlek, szeretlek, szeretlek. Aki eddig nem volt forma 1-es rajongó az mostantól legyen az, és aki eddig is forma 1 rajongó volt az mostantól legyen Pussycat Dolls rajongó is. Szóval az egész a szeretetről szól, és most már csak jó idők jönnek, ünneplések és gratulációk. Szeretlek téged, gratulálok bébi!!"

A sok utazás és gratulációk között a párnak mégis sikerült egy kevés időt együtt tölteniük. Hétfő éjszaka hazarepültek, és feltünés mentesen elmentek a moziba megnézni az új James Bond filmet. Másnap Lewis elvitte Nicolet Stevanagebe és megmutatta neki a kedvenc helyeit.

Jön a harmadik baba Barrichelloéknál!

2008.11.03. 22:09 | rutschy | Szólj hozzá!

Rubens Barrichello és felesége Silvana a harmadik babájukat várják. A kicsi nemét és hogy mikorra várják még nem árulták el. A párnak már van két fia Eduardo és Fernando.

Kérdezz-felelek Raquelel

2008.11.03. 21:02 | rutschy | Szólj hozzá!

 

Kétségbe esel mikor minden jól megy…R:  Nem

Soha nem megyek ki az utcára a … nélkül …R: a mobilom nélkül

A legemlékezetesebb pillanat… R: Amikor felhívtak a kiadótól

Ahogy a legjobban érzed magad… R: tisztán

Mi az ami színpad mögötti részről nem hiányozhat… R: csokoládé

Az első amit egy férfiben megnézel… R: A személye, azt hogy milyen ő

Van valami különleges amit szeretsz főzni? R: Akármit krumplival (nevet) nagyon romantikus mi? Nem szeretek főzni.

Valakik vagy valamik amik nyomott hagytak az életedben: R: a Barbiek

Mit nem szeretsz az emberekbe? R: az irigységet

Egy őrültség az életedben: R: van egy rakás új cipőm

Álmaid utazása: R: egy lakatlan szigetre

Az első embert aki eszedbe jut: R: Az anyám

Szalagcím amit szeretnél végre olvasni: R: betiltották a paparazzikat

Egy szabad napodon mit csinálsz? R: elmegyek vásárolni és elmegyek egy tengerparti étterembe

Mit szeretnél hogyan emlékezzenek rád? R: egy jó énekesnőként

Mitől félsz nagyon? R: attól hogy egyszer egy koncerten elmegy a hangom

A párod részéről a hűtlenség megbocsátható? R: soha

Egy nagy csalódás? R: amikor egy barát átvert

A családodból származik: R: a zene

Az első gyerekkori emléked? R: amikor anyu hazajött a kishúgommal

Milyen sportot szeretsz csinálni? R: úszni szeretek

A kedvenc napszakod? R: a déli pihenő

Egy személy akit csodálsz? R: az anyám

Mi az amit a halálod előtt mindenképpen szeretnél? R: elmenni Egyiptomba

Kubica eljegyezte a barátnőjét?

2008.10.30. 17:43 | rutschy | Szólj hozzá!

 

Robert Kubica barátnőjének Edyta Witasnak a gyűrűsujján egy szép gyűrűt véltek felfedezni az újságírók. És teljesen úgy néz ki mint egy eljegyzési gyűrű.

A lengyel versenyző nem szeret beszélni a magánéletéről és nagyon ritkán szokott nyilvánosan megjeleni a barátnőjével.

Pár hónappal ezelőtt arról lehetett hallani, hogy 5 hosszú év után szakítottak egymással. „Ez nem igaz.”- mondta Arthur Kubica, Robert apja.

Szóval úgy tűnik ők még mindig együtt vannak, és a gyűrű a bizonyítéka, hogy Robert, Edytával képzeli el az életét.

Szereted ha a versenyhétvégék alatt veled van a családod és a barátaid?

2008.10.01. 19:41 | rutschy | Szólj hozzá!

 

Rubens Barrichello: igen, nagyon. Bár egy versenyhétvége nagyon, hosszú és fárasztó, ennek ellenére szeretem meghívni a családomat. Egy kicsit aggódom mikor a feleségem két nap alatt elolvas egy 300 oldalas könyvet. Ilyenkor jövök rá, hogy ő itt nem tud mit csinálni. De az esték nagyon jók, mikor közösen vacsorázunk, mielőtt visszamennénk a hotelbe.

 

Jenson Button: Nekem egy hétvége alatt, nincsen időm arra, hogy szórakoztassam őket. De szeretik nézni ahogy versenyzem, ezért megértik és tudják, hogy a vezetés prioritást élvez.

 

Nico Rosberg: Igen, szeretem ha a barátaim itt vannak. Esténként sörözünk, akarom mondani náluk van a sör én vizet iszom.

 

Sebastian Vettel: Igen, szeretem ha velem van a családom és a barátaim. A szüleim a legtöbb európai futamon ott vannak.

 

Jarno Trulli: Rendszerint a családom otthon marad, mert nincs időm velük foglalkozni. Én mindig a munkámra koncentrálok, úgyhogy nem ez a legjobb hely ahova a feleségemet és a gyerekeimet kéne vinnem. Néha kijönnek a barátaim és olyankor egy kicsit tudok velük lógni, elmegyünk vacsorázni vagy valami…

 

Nick Heidfeld: Sajnos nem az összesre. Néha meglátogatnak egy-egy futamon, de szerencsére tudják, hogy ez a mindenem és megértik, hogy ilyenkor nincsen rájuk időm. De ahogy van egy kis időm a természetesen velük töltöm.

 

Felipe Massa: igen, persze. Nagyon jól érzem magam ha a családom és a feleségem velem van.

 

Mark Webber: Igen, a család és a barátok Ausztráliától, Brazíliáig mindig velem vannak. Jó másról is beszélni a forma 1-en kívül egy hétvégén.

 

Robert Kubica: A család és a barátok a tvből néznek engem. Én itt dolgozom, nincs időm a haverjaimmal foglalkozni.

 

Sebastien Bourdais: Nem igazán, nincs időm rájuk. Általában nagyon korán megérkezem és nagyon későn megyek el. Ritkán hagyom el a pályát este 9 előtt.

 

Fernando Alonso: Néha jó buli ha a barátaim is velem vannak, főleg Monacoban. A családom valamennyi futamra elkísér, és jó érzés, hogy mindig velem vannak, de nem zökkenthetnek ki a napi rutinomból. Nincs igazán időm rájuk, sajnos.

 

Timo Glock: Szeretem ha a barátnőm velem van és ha egy két közeli barátom is itt van, az nagyon mókás. Ez ebben az évben egy párszor megvalósult.

 

Giancarlo Fisichella: A menedzsmentem gondoskodik a családomról és a barátaimról én 100%ig a munkámra koncentrálok.

Ralf és Cora Schumacher Stars/Aktuell 2008/szeptember

2008.09.20. 11:07 | rutschy | Szólj hozzá!

 

Ralf kávét szolgál fel, Cora finom sütiket, isten hozott a Schumiéknál. Ők ketten a fiúkkal Daviddal élnek Salzburgban, a nyilvánosság teljes kizárásával. A híres versenyzőcsalád mögött, teljesen normális, aranyos, szívéjes emberek vannak. Az interjúban mesélnek a gyerekekről, a házasságukról és a jövőbeni tervekről.

K: Ez az álomház, tengere nyíló ablakokkal itt Saint Tropezban, ez a kedvenc nyaralóhelyetek?

C: Igen, most már pár éve az.

R: 2003-ban mikor volt a balesetem Indianapolisban, 5 hét kellet, hogy összeszedjem magam és utána még plusz 2 hónap kényszerpihenő. Nem tudtuk, hogy mit csináljunk, nem volt semmilyen nyaralási tervünk, hiszen én ilyenkor versenyezni szoktam. Aztán jött az ötlet, hogy vegyünk itt házat. Azóta ide járunk nyaralni.

K: A DTM futamokon mind ketten elfoglaltak vagytok. Cora, honnan jött az ötlet, hogy riporter legyél?

C: Az első DTM futam előtt Hockenheimben megkérdezte tőlem a dtm.tv, hogy vállalnám-e, ezt a feladatot. Én meg úgy voltam vele, hogy miért ne? Az első interjúm  a férjemmel volt…

K: Mit kérdeztél tőle?

C: Már nem emlékszem. Olyan hirtelen történt, nem tudtam, hogy mit kérdezzek tőle.

K: Akkor mi eláruljuk, azt kérdezted, hogy milyen így a start előtt…

C: (nevet) Igen, tudom, hogy hülyeség, de ott és akkor ez jutott eszembe. Elég vicces helyzet volt.

K: Ralf neked is?

R: Igen eléggé. Hirtelen jött ez az egész riporterkedés. Ott álltunk a rajtrácson, körülöttünk a média, aki mindenre kíváncsi volt. De így utólag visszagondolva vicces volt igen. És már Cora is egész jól belejött a dolgokba.

C: Nekem ez így szuper. Itt tudok mit csinálni. Nem úgy, mint a forma 1-ben. Ott már nagyon unatkoztam. A végén már nem is utaztam Ralffal.

K: Összetudod egyeztetni a munkádat a kis Daviddal? A DTM futamok rövidebbek mint a forma 1-esek.

C: Teljesen. Amúgy is ott vannak a nagyszülők. Davidnak nagyon jó a kapcsolata a nagyszüleivel.

K: Hogy érzed magad a Mercedesnél?

R: Ez valami teljesen új. Az új kihívások nagyon szórakoztatnak. A Mercedes és köztem minden a lehető legszuperebb.

K: Büszke szülők vagytok?

C: Igen… legalábbis én. Ralf is az, de rajta annyira nem lehet látni. David egyre önállóbb lesz és nekem egyre nehezebb lesz őt elengednem. És David nagyon szeret iskolába járni, nagyon jó matekból és folyékonyan beszél angolul.

K: Köszönhetően a sok utazásnak?

C: Angol óvodába járt és persze a sok utazásnak.

K: Továbbra és Salzburg marad a középpont?

C: Igen, természetesen. David ide jár iskolába, úgyhogy minden marad a régiben.

K: És hamarosan megcsinálod a saját divatboltodat ott…

C: Igen, a bolt már 12 éve ott van. De a partnerem Katja Zickler és én úgy döntöttünk lesz egy újabb nyitás. Felújítottuk a boltot és teljesen új terveink vannak.

K: Ralf is lehet majd egyike a vevőidnek?

C: Persze, Ralf már most is jöhetne vásárolni, de őt nem igazán érdekli ez.

R: Így igaz, engem nem igazán érdekel a divat. De egyszer már voltam vásárolni.

C: Igen? Akkor mikor mész megint bevásárolni?

K: Szóval akkor a divat neked nem téma?

R: Mint látod nem igazán. (nevet) Nekem megvannak a magam bevált dolgai: farmer, pólók, esetleg ingek. Minden amit kényelmesen be lehet pakolni egy bőröndbe. Mindig ugyanazokat.

K: Szóval akkor neked gyakran kell vasalnod?

R: Nem, nem…

C: Mindig azt húzza fel ami legfelül van. Nekem gyakran át kell futnom a holmijait és átrendezni, hogy ne mindig ugyanazt húzza. (nevet)

R: Ezt a pólót már négy éve hordom.(nevet)

C: Soha nem pakol be magának a bőröndbe, nagyon kényelmes.

K: És mit csináltok szívesen egy nyaralás alatt?

C: Általában minden David körül forog. Közösen elmegyünk a strandra, vagy a játszótérre, vagy egésznap csak a medencében vagyunk.

K: Van egy saját gokartpályád, szokott David versenyezni rajta?

R: A gokartpályám Német országban van. Nagyon messze innen. David más pályákon szokott versenyezni.

K: És már versenyzik?

R: Nem, még nem.

K: Akkor lassan majd a nyomdokaidba lép?

R: Nem, most még nem hiszem.

C: Davidnak nagyon sok hobbija van. Nem csak gokartozik, hanem focizik is.

R: Judóra is jár.

K: De azért nem vagytok ellene a versenyzésnek, ugye?

R: Benne van a pakliban, hogy az akar majd lenni. Mi támogatjuk mindenben, addig ameddig akarja.

K: Akkor lehet, hogy egy nap megint a versenypályán lesztek…

R: Előfordulhat… De nekem ez szórakozás. David saját fiatal kori énemre emlékeztet. Mostanában egyre többet szoktunk együtt versenyezni.

K: Szoktatok kis családi versenyeket menni?

C: Igen, legtöbbször az egész család együtt van.

K: És le lehet győzni Ralfot?

C: Nehezen…

R: Na de Davidot milyen nehéz, még csak 7 éves, de a súlya miatt nagyon gyors.

K: Tervben van esetleg egy testvér Davidnak?

R: Nincs tervben!

C: Tényleg nincs?

R: Hát én nem szeretnék.

C: Nem foglak megkérdezni. (nevet)

K: Te csinosítgatod otthon a házat?

C: Igen, nagyon szívesen dekorálom a házat, ezt Ralf egyáltalán nem tudja megérteni.

R: Nekem ez nem lényeg. Örülök, hogy megtaláltam Corát. Sokáig voltam egyedül Monacoban és hát mit mondjak, elég puritánul nézett ki a lakásom…(nevet) Csak pár kép volt a falon. Meg művirágok, hogy ne kelljen őket locsolni. De amióta Cora van, azóta minden más.

K: Szóval nem igazán egyezik az ízlésetek?

C: Ralf például nem szereti a tetoválásokat.

R: Igen, tetoválás… nekem más véleményem van róla. Én ehhez túl konzervatív vagyok.

 

Button új barátnője

2008.09.11. 14:27 | rutschy | Szólj hozzá!

Jenson Buttont új barátnőjével kapták el a paparazzik. A lány neve Tasmin Egerton, november 26.-án lesz 20 éves. Angol modell és színésznő. Ő játszik a mozikban nagy sikerrel futó St. Trinianban.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Raquel interjú

2008.09.07. 18:28 | rutschy | Szólj hozzá!

Mit csináltál a nyáron?

Semmi különöset, nem volt semmi tervem, teljesen szabad voltam.

A Disneyvel aláírtatok valami hosszútávú együttműködést?

Nem, tavaly mi énekeltük a Verdák főcímzenéjét, és felhívtak minket a Disneytől, hogy szeretnék ha az Arielnek is elvállalnánk a dalát. És mivel ez volt gyerekkorom kedvenc meséje, ezért boldogan válaltuk el.

Milyen volt a színészkedés a klippben?

Elég nehéz mert mi nem színészek vagyunk. De nehezebben énekeltem fel a számot ezért elég hosszadalmas volt, többször is el kellett próbálnom. Mert a szövegre fejből kellett emlékeznem, ezért többször is megkértem a fiúkat, hogy próbáljuk meg mégegyszer.

Fogtok színészkedni a jövőben?

(Juan egyből rávágja hogy neeeeeeeeeeeem!) Juan nem akar színészkedni, ő ehhez nagyon félénk. Mindhárman nagyon zene orientáltak vagyunk, úgyhogy azt hiszem maradunk ennél a résznél.

Mi volt az idei koncertekkel?

Csak tavasszal kezdtük, mert az új Cd-t teljesen tökéletesen akartuk. És az új cd miatt hagytuk abba nyáron. Nagyon sok, jó ötletünk van.

Milyen volt a második cd?

Nagyon elégedettek vagyunk a második cd-vel. Platina lemez lett, ami nagyon jó. Nagyon sokat játszották a rádiók a számainkat. Reméljük tudjuk folytatni ezt a sikert és még legalább 4-5 albumot kitudunk adni.

A 10 pillantásából csak 5 az enyém...de Lewis szeret engem

2008.08.30. 16:22 | rutschy | Szólj hozzá!

Amikor Lewis Hamilton meglátta először Nicole Scherzingert az első gondolata az volt:"De jól néz ki, ő kell nekem." Lewist megbabonázták Nicole fülledt pillantásai és tánca az MTV díjátadó színpadán. Ezután találkoztak a kulisszák mögött is és Lewis elhozta nekünk a ragyogást újból a Forma 1es paddokba. Lewist mikor a díjátod meginterjúvolták ő csak annyit mondott:"Ő gyönyörű! Érzed, ezt a forróságot ember?"

A találkozást újabb randik követték és Nicole most írt egy számot is Lewisnak "I think I'm in love" címmel. Senki nem vonná kétségbe Lewis szavait, hogy Nicole milyen szexi, de a The Sun olyan képeket talált Nicoleról ahol még kis szégyenlős iskolás lány volt, mélyen vallásos és nem járhatott fiúkkal.

Nicole: "Hiszitek vagy sem én nagyon szégyenlős voltam. A nagyapám prédikátor volt Hawaiin. Nagyon szigorú neveltetést kaptam és nem voltam valami népszerű. A fiúk nem velem akartak randizni."

Most viszont már a világ legkapósabb agglegényei közül válogathat. És tegnap este Nicole anyukája Rosemary is megadta a zöldfényt Lewisnak.

Rosemary egy hivatásos Hula táncos, aki kizárólag a The Sunnak nyilatkozott: "Ez nagyon kemény, mert mindkettőjük nagyon messze él, de tudom, hogy boldogok együtt. Szerettünk volna találkozni Lewisszal, de nem lehetett, mert mi nem tudunk ingázni Anglia és LA. között."

Nicole egzotikus külsejét Hawaii anyjától és Filippino apjától örökölte. Az anyukája elmondja nekünk, hogy soha nem kételkedett Nicole sztárrá válásában, és amiben csak tudta, támogatta. Rosemary:"MIndig is tudtuk, hogy neki nagy tehetsége van, ezért mindig bátorítottuk. Higgyék el, Nicole egy jó lány, és keményen megdolgozott azért, hogy ott legyen ahol van."

Nicole aki a csendes óceáni szigeten született, 6 évesen az anyjával és mostoha apjával Gary Scherzingerrel (aki később örökbefogatta) az USA-ba költöztek. Itt új iskolába került, és új barátokat szerzett magának.

Tízenévesként Nicoleban győzött a zene iránti szeretet és csatlakozott egy helyi színházhoz. NIcole: "Ez akkor kezdödött mikor elkezdtem Szakközépiskolába járni. Én szégyenlős voltam, zárkozott és nyurga. De a zene megmentett saját magamtól."

A barátai így emlékeznek rá:"Ő nagyon félénk és aranyos lány volt. Gondoltuk, hogy valamennyire meg fog változni, de azt senki nem gondolta, hogy egy komplett szex-cicababát csinálnak belőle. Louisville egy nagyon katolikus hely, nagyon konzervatív, emlékszem, hogy mindig nagyon csinos és csöndes volt. A tanárok közül mindenki kedvelte őt, elég népszerű volt."

Nicole ott hagyta az iskolát, hogy jelentkezzen egy tehetség kutató műsorba. A rövid siker  után jelentkezett a Pussycat Dollsba, ahova felvették. Nicole: "Mikor először megláttam, hogy milyen ruhákat kell felhúznom sikítanom kellett. ÉN nagyon-nagyon imádom ezeket!"

És több millió férfirajongója is imádja a ruháit. Miután Nicole híres lett, volt egy pár kapcsolata. 3 évig járt az amerikai rock énekessel Nick Hexummal, majd szakítottak mert nem tudtak találkozni egymással.

A párhoz közel álló forrás szerint: "Nicole és Nick kapcsolata nagyon privát volt. Soha nem beszéltek erről a nyilvánosság előtt. Aztán egyszerűen már nem tudtak egymással találkozni, a kapcsolatuk kihűlt."

Nicole folytatta Talan Torriero-val, aki egy amerikai reality sztár volt és többek között Kimberly Stewart ex vőlegénye. De Nicole tavaly szakított vele, hogy a szóló karrierjére tudjon összpontosítani. De aztán beszáguldott a képbe Lewis Hamilton. És úgy látszik ezt a kapcsolatot mindketten komolyan gondolják.

A Brittel való románca előtt azt mondta, hogy szereti a szép férfiakat.

"A Briteknek jó modoruk van és ezért végül mindig visszatérek oda."

Alonso felesége énekli az új Disney rajzfilm betétdalát

2008.08.30. 15:40 | rutschy | Szólj hozzá!

Raquel del Rosario, a Forma 1-es pilóta Fernando Alonso felesége, a Disney új hangja. Ugyanis ő énekli a Spanyol verziójú "Ariel a kis hableány" című rajzfilmnek a betétdalát.

A Forma 1-es feleség elmondta, hogy neki evvel egy álom vált valóra, mert gyerekkorában imádta ezt a mesét. Az ő együttese az El sueno de morfeo ismét bele vitte a dalba a saját kelta stílusukat.

Jenni Raikkonen a legszexisebb forma 1-es barátnő

2008.08.26. 13:37 | rutschy | Szólj hozzá!

A motorsport-total.com megkérdezte olvasóit kit tartanak a legszebb a forma 1-es párnak. Az olvasok egyöntetű szavazása szerint Jenni Raikkonent választanák Miss forma 1-nek, aki 33,86%-kal lett első. A második helyen Lewis Hamilton barátnője, a Pussycat Dolls éneksnője végzett 24,26 %-kal. A harmadik helyet Alonso énekesnő párja Raquel del Rosario foglalta el 12,96%-kal. David Coulthard menyasszonya Karen a 4. lett (9,81%), míg az 5. helyen Massa felesége, Rafaela végzett. (6,10%)

A szavazáson több mint 6500 ember vett rész.

Az ex Forma 1-es pilóta és a táncosnő – Így fürdik Mika a boldogságban

2008.08.20. 13:07 | rutschy | Szólj hozzá!

 

 

 

 

 

Mika Häkkinen és Marketa a Cote d'azure-on nyaralt és képek tanúsága szerint nagyon szerelmesek.

 

Mika egy csíkos alsónadrágban, Marketa pedig egy sexy, csillogós, flitteres bikiniben fürdőzött.

Mika nemrég elárulta egy finn lapnak, hogy Marketa és ő nagyon boldogok együtt. „Nekem egy teljesen új, izgalmas életem van.”

Hogy milyen izgalmas azt Mika most megmutatta nekünk a Saint Tropezi strandon, ahol boldogon dobálta Marketát a vízbe, aki ezt a strandon egy hát masszázzsal hálálta meg.

Mika és Marketa Németországban 2007 nyarán, egy golf verseny utáni partyn találkozott, ahogy egyből egymásba szerettek. Csak egy gond volt. Mika már 10 éve házas volt, Erjával az ex tv bemondóval. Innen már gyorsan mentek a dolgok, 2008 februárjában elvált és azóta fürdik az új szerelemben.

 

 

 

 

 

 

 

 

Interjú Raquelel

2008.08.17. 01:05 | rutschy | Szólj hozzá!

 

Raquel részt vett egy amatőr tervezők divatbemutatóján, itt készítettünk vele interjút

 

Valami érdekes a kezdő tervezők között?

Még nem láttam semmit, a mai este csupa meglepetés lesz.

És maga a díj, a felkérés, mit gondolsz róla?

Mindig mikor fiatal embereknek segítek, hogy elérjék az álmukat akkor nagynak érzem magam. Ez a díj segíteni fog a tervezőknek, hogy ajtók nyíljanak ki előttük, úgyhogy természetes, hogy részt veszek ezen.

Raquel mint jelent neked a morfeizálás?

Azt hogy mi hiszünk. Ez bennünk van, meghatározza a munkánkat, nem kedveljük a címlapokat. Mikor bemegyünk a studióba és alkotunk egy dalt, az a morfeizálás.

Tökéletes az összhang a három bandatag között?

Igen teljesen, én találom ki a dalokat, Juanin jön a gitárjával és David a keltás hangzással, a végén mindhárom visszaköszön a dalban.

A régi együttesetek a Xemá volt, ki akarta, hogy megváltoztassátok a nevét?

Mindenki. A Xemá egy 8 emberből álló csoport volt, akik elhagytak minket, mert változást akartak. Aztán találkoztunk Martinnal, akinek egy saját stílusa volt, és így jött létre a Morfeo.

De honnan jött a név?

Olvastam egy könyvet az álmok értelmezéséről. És abban írtak Morfeoról, aki éjjelente nem aludt, hanem járta az embereket és mindenkinek adott az álomból. Az gondoltam, hogy ez igazságtalan: hogy hol van az ő álma? Nekünk akkor a projektünk szintén lehetetlennek tűnt és így született meg az El Sueno de Morfeo.

Raquel, igaz, hogy teljesen autodidakta módon zenélsz?

Igen, néha. Néha nagyon mérges vagyok mert gyakorolnom kellene. 15 évesen kaptam a gitárom, apám írt egy kartonra kottákat, és megtanultam hova kell tenni az ujjaimat. A többi magamtól ment, néztem a tv-ben az előadókat és utánoztam őket.

Apukád tud zenélni? Segített?

Apukám professzor a képzőművészetin, és egy kicsit tud gitározni mint a bátyám. Amennyire tudtak, segítettek.

Az álmod mi volt, zenész akartál lenni vagy művész?

Művész. Emlékszem mikor gyerekkoromba a testvéreimmel felhúztuk anyu ruháit és úgy énekeltünk. És végül itt fejeztem be, énekesnőként.

Sokat beszélsz a testvéreidről? Hány van?

Hat. Én vagyok a második.

És mi vezetett 18 évesen, hogy Oviedoba menj?

Találkoztam David Feitoval, aki éppen Las Palmason töltötte a szabadságát. Szövegeket és dalokat cserélgettünk, és úgy éreztem, hogy vele kell mennem, hogy kipróbáljuk mit tudunk csinálni együtt. Nagyon fontos volt a támogatás amit otthonról kaptam. 18 évesen eléjük álltam és azt mondtam: énekesnő akarok lenni. Bármelyik apa kiakadt volna, de az enyém azt mondta, hogy jól gondoljam meg mit akarok, mert neki is voltak álmai és mégis itt ragadt a valóságban. Azt mondta az ajtó mindig nyitva fog állni előttem.

Kinek a nagyszerű ötlete volt, hogy elküldjetek egy lemezt a globomedianak?

Mindhármunké. Az összes rekordvállalathoz elküldtük. Éppen ettünk mikor telefonáltak. És mondták, hogy a miénk a szerep a Los Serranoban.

Örültél volna ha felfedeznek színésznőként vagy nem akartad azt csinálni?

Nem, ez nem az én világom, én nem tudok csettintésre átváltozni egy másik emberré, ráadásul kamerák előtt.

Gondolod, hogy szerencsések voltatok?

Igen. A sok munka és erőfeszítés mellé kellett a szerencse is, mint manapság már mindenhez. Sok olyan együttes van akik szintén nagyon jók, még sincs szerencséjük.

Te a gyors döntések embere vagy?

Igen, és ez nekem egy hiányosságom. Néha túl gyorsan döntök.

A nos vemos en el camino aranylemez lett. Tudom, hogy a népszerűsítés alatt zaklattak téged Fernando Alonsoval. Zavar, hogy a nyilvánosság mindig együtt emleget vele?

A csapat 3 emberből áll. És mikor csak rám koncentrálnak, ami lassan elkerülhetetlen, akkor ez a tisztelet hiánya másokkal szemben. Az első lemezből sokkal többet adtunk el mikor nem voltam senkivel, mint a másodikból. Mindig zaklatnak a Talk Showk ezekkel a kérdésekkel, de én ezt nem szeretem, mert nagyon zárkózott személy vagyok. De megtanultam ezzel élni.

Annyira zavar a hírnév?

Nem. (sóhajt) Én ezt nem találom nehéznek.

A zaklatások miatt rossz időket éltél át? Hogyan éled meg a spekulációkat?

Ezeket a legjobb figyelmen kívül hagyni, akik igazán ismernek engem azoktól támogatást kapok. Természetesen zaklatnak, de mivel én nem válaszolok, ezért lopnak egy fotót és kitalálnak valamit, mert nem értik meg, hogy én nem akarok erről beszélni. Én már nem tudok mit csinálni, volt hogy két autóval lezártak egy utcát, vagy lehallgatták a telefont. De nem tudod őket feljelenteni mert legális amit csinálnak. Az egyetlen amit tudsz, hogy tűrsz és megpróbálsz boldog lenni.

Nem lenne egyszerűbb elmondani az igazságot, és akkor nem lennének találgatások?

mmm… igen én mindig azt mondom, hogy érdekes, hogy én elfogadom a sajtó álláspontját és néha beszélek, de mikor nem akarok beszélni akkor ők nem fogadnak el engem és kritizálnak, mert megvédem az elveimet. Van egy munkám és nem értem  miért nem csinálhatnám anélkül, hogy mindenki a magánéletemmel foglalkozna. Nem értem miért kell sátrat verni a házam előtt csak hogy kiderítsék, hogy házas vagyok-e. Hol van az a törvény ami azt mondja, hogy nekem kötelességem a magánéletemről beszélni? Miért kell abból olyan nagy ügyet csinálni, hogy mindketten egy márkát reklámozunk? Hajlandó voltam változtatni egy kicsit, de ugyanezt elvárnám a médiától is.

Raquel a dalod az „una chica normal” arról szól, hogy lesz egy hétköznapi lányból énekesnő. Milyen áron lettél az? Boldog vagy most?

Igen, én az vagyok. Voltak pillanatok, amikor nem, de legalább kitapasztaltam a hírnév rossz oldalát is.

Fia lesz Coulthardnak

2008.08.14. 21:17 | rutschy | Szólj hozzá!

Coulthard hivatalosan is bejelentette, hogy kisfia lesz. Menyasszonya Karen Minier az évad végére várja a babát. Coulthard már viccelődött is, hogy a fia 2028-ban a Ferrarinál fog versenyezni. David megesküdött otthon, hogy legkésőbb karácsonyig lecseréli a kormányt, bölcsőre. Davidnek ez az első gyermeke, de Karennek már van egy 10 éves lánya az előző kapcsolatából. Coulthard: "Nagyon izgatott vagyok, mert Karennel ellentétben nekem ez egy teljesen új érzés lesz. A baba a verseny évad végén fog születni, szóval én tökéletesen tudok koncentrálni a munkámra."

David és Karen 2005 novembere óta egy pár és egy éve jegyezték el egymást, az esküvő dátuma még nincs kitüzve.

 

Tanulj meg együtt élni a veszéllyel – Claire Bourdais – 2006-os cikk

2008.08.12. 09:04 | rutschy | Szólj hozzá!

 

Claire Bourdais, Sebastien 25 éves felesége tudja milyen az az érzés mikor elmegy a férjed, a testvéred, az apád és visszajön. Vagy nem…

„Én félek, nem fogok hazudni neked.” – mondja Claire, aki a pár első gyermekével várandós – „3 hete Clevelandben volt egy hatalmas balesete.”

„De mikor találkoztunk ez már a szenvedélye volt, nekem nincs jogom, hogy azt mondjam, hogy fejezd ezt be csak, azért mert én félek.”

„Tehát én megpróbálok annyira bízni benne, ahogy csak tudok. Tudom, hogy nem egy őrült srác, nem csinál hülyeséget, nem megy ki a pályára és öli meg magát. A baj csak az, hogy ő nem tudja irányítani más pilóták cselekedeteit. Ez az, amitől a legjobban félek, és evvel én nem akarok nem foglalkozni.”

A másik fickó Clevelandből Paul Tracy volt. A kettes kanyarban a verseny első körében próbálta megelőzni Bourdaist, de a kerekek összeértek és Tracy kocsija átrepült Bourdais kocsija felett, úgy hogy közben átgurult a sisakján. A sisakján ott maradt a gumi nyoma és az ütéstől Bourdais elvesztette az eszméletét.

„A verseny alatt mindig van nálam egy rádió, láttam a balesetet és hallottam, ahogy Seb versenymérnöke beszél hozzá, és ő nem válaszol. Az volt eddigi életem legijesztőbb pillanata.”

Bourdaist hordágyon vitték le a pályáról nyakmerevítővel, de visszatért még mielőtt a versenynek vége lett volna. Kicsit megrándult a nyaka, de nem fájt komolyabban.

Claire 1999-ben találkozott a férjével, az autósport szülővárosában, Franciaországban, Le Mansban. Ő 400 méteres gátfutó volt, junior bajnok, míg Bourdais kezdő autóversenyző volt, aki a forma 3000-ben próbálkozott.

„Az elején nem értettem, hogy ez neki miért olyan jó.”

Miután Claire belekóstolt ebbe az életmódba dél-Floridában Marketinget kezdett el tanulni ösztöndíjjal.

„Neked érezned kell, hogy csinálsz valamit az életedben.” Claire Sebastien kapcsolataiért felelős és ő szerkeszti a honlapján az angol és a francia részt is.

„Ez volt, amit csinálni akartam így PR-t tanultam, mert tudtam, hogy evvel később elhelyezkedhetek a sportban.”

Catherine Hyde

2008.08.11. 16:11 | rutschy | Szólj hozzá!

 

Heikki Kovalainen otthon leginkább a számítógépen szeret játszani.

Suomussalmiban, ahol szombaton Heikki megtartotta a szokásos gokartversenyét, készítettünk egy rövid interjút Catherine Hydedal, Heikki barátnőjével.

Catherine igyekszik mindent úgy alakítani, hogy nekik teljesen normális szabadidejük legyen. Teljesen normális dolgokat csináljanak továbbra is.

-         Szeretjük a halat, bármilyet megeszünk, de Heikki jobb szakács mint én.

Svájcban, Genf mellett egy kis városban élnek, egy teljesen normális életet. Kata szerint (ahogy a finnek hívják) semmiben nem változott meg az életük, most hogy Heikki megnyerte élete első versenyét. Ugyanaz a srác, akit 6 évvel ezelőtt megismert.

-         Heikki is éppolyan, mint bárki más, szeret főzni, tv-t nézni vagy a számítógépen játszani. Semmi különleges.

Kata jelenleg Franciaországban tanul, de idáig az összes futamra elkísérte Heikkit. Heikkinek hatalmas lelki segítség, hogy a párja vele megy.

-         Segítek Heikkinek, körül nézek a városban, néha kicsit vásárolok is. Megnézem a beérkezett e-maileket és válaszolok rájuk.

Mint minden évben Catherine idén is elmegy egy hetet Portugáliába a barátokkal.

- Először elmegyek Angliába és onnan pár barátommal elmegyek Portugáliába nyaralni. Heikki itt marad Finnországban még pár napot, aztán talán elmegy a Kuusamoi kunyhójához, de nincsenek még nagyon tervei.

Nagy beruházás: Cora el akarja juttatni a nőkhöz a divatot

2008.08.08. 20:01 | rutschy | Szólj hozzá!

 

Cora Schumacher körbe nézett a divatban és szeptemberben megnyitja új butikját Salzburgban. A járókelők elkerülhetetlenül látni fogják a boltot, ugyanis az a főutcán lesz.

A tervezett nyitás – nem hivatalosan már most is lehet ott vásárolni – szeptember végén lesz. De előtte Coraék még terveznek egy nyaralást St. Tropezban, hogy teljesen feltöltődjenek. Röviddel az utazás előtt a boltban még kaotikus állapotok uralkodtak, mindenhol dobozok és alkatrészek hevertek. De Cora mielőtt elmegy mindent kiad utasításba. Az épület nagy része üvegből és fémből van a domináló színek, pedig a lila és a rózsaszín, ez Cora saját kérése volt. Cora márkás ruhákat is fog árulni, egy Cavalli ruha 1800 euróba fog kerülni és nem lehet belőle alkudni. A boltot Pink Buddhának fogják hívni, de aki ismeri Corat az ezen nem lepődik meg.

2008.07.29. 05:38 | rutschy | Szólj hozzá!

Halihó!

A héten biztos nem lesz új hír, mert a ringen leszek. Ha hazajöttem pótolok mindent.

· 1 trackback

Mika Hakkinen: Nagyon boldog vagyok Marketaval

2008.07.25. 17:34 | rutschy | Szólj hozzá!

 

A Német nagydíjra Hakkinen Marketa nélkül érkezett, de a szívében ott volt vele. Az Express-nek beszél először a Marketához fűződő viszonyáról.

A finn világoskék szemei csillognak mikor Marketához fűzödő viszonyáról beszél. „Én nagyon boldog vagyok vele. Nekem egy új izgalmas életem van vele. Jól érzem magam, köszönöm az érdeklődést.”

„Sokat vagyunk úton. Sok helyre kell elmennem a Mercedes és a Johnie Walker által a józanul vezess kampány miatt. És néha elmegyünk egy kicsit nyaralni.”

Finnországban már megvették együtt az első szerelmi fészküket Lahtiban. Mika már bemutatta a híres barátainak és az édesanyjának.

Marketa elvitte Mikát a 15 éves osztálytalálkozójára is. „Ő az új barátom”- mondta Marketa a régi osztálytársának Petr Paseknek. Természetesen a kíváncsiság nagy volt mindenki részéről. Petr: „Régebben egy nagyon csöndes lány volt, rövid hajjal és nem volt ilyen szép mint most. Ő azt mondta, hogy nagyon boldog Mikával, körbe utazzák együtt az egész világot és fantasztikus az élet vele. Az egyik barátom megkérdezte tőle, hogy mikor szeretnének gyereket. Marketa azt válaszolta, hogy még rá érnek. Mika egy kicsit ivott és dohányzott is.”

Hockenheimben megkérdezték tőle, hogy miért nem hozta le Marketát. Mika: „Neki privát ügyeket kellett intézni.” Valójában Marketa otthon volt a bérelt lakásukban és a virágokat öntözte.

Scherzinger és Hamilton: Újabb szakítás?

2008.07.21. 23:20 | rutschy | Szólj hozzá!

 

Rossz kilátások: Nicole és Lewis karácsonyig nem fogják egymást látni, az indok az, hogy a mindketten a karrierjükre akarnak koncentrálni. Ezt jelentette ma a Femalefirst. Ez az igazi oka a szakításnak? A boldog kapcsolat alatt, teljesen más rejtőzködik…

Nicole és Lewis az év eleje óta egypár, azóta igen nehezen tudták elengedni egymás kezét. Kérdéses, hogy a fiatal szerelem megsínyli-e ezt a szakítást.

Cora és Ralf Schumacher, villámlátogatás a divat héten

2008.07.18. 18:25 | rutschy | Szólj hozzá!

 

Cora árulja az új divat butikját Salzburgban. Többek között ezért is fogta férjét és a privát repülőgépükkel, elrepültek Berlinbe a divat hétre.

Cora a Bildnek: „Én nagyon inspirált vagyok. Én mindent felhúzok, még az olcsó toppokat is, de sajnos egy normális farmert, az ember nem kap 300 euró alatt”

Ralf a férj, szerényen nyilatkozik: „Én még sosem voltam divatbemutatón. Én egyszerűen csak szeretek trendi dolgokat felhúzni, nem érdekel, hogy márkás vagy nem.”

Ő szívesebben versenyzik a DTM-ben: „6 futamom már megvolt. Úgy érzem, hogy egyre jobb leszek.” Igen, és mint kiderült Schumacheréknek, Cora szerzi be a ruhákat.

Röviddel Sisi Wasabi bemutatója után, Ralf trendi felesége (John Richmond bőrnadrágban és Louboutin felsőben volt.) Cora eltűnt. Kiderült, hogy a rosszul rögzített műszempillák leestek…

Miután Cora visszatért, már a visszarepülést tervezték. Ralf: „A bébiszitterünk beteg lett.” És a kis David, most otthon Salzburgban vár, biztos meg kell kapnia a jó éjt pusziját.

Alonsot a szerelem veszi rá, hogy mindennap főzzön

2008.07.18. 12:00 | rutschy | Szólj hozzá!

 

Mit csinálnak a forma 1-es versenyzők, ha éppen nem a pályán róják a köreiket. Fernando Alonso elárulta nekünk: Ő főzni szokott!

A kétszeres világbajnok mosolyogva meséli: „A legjobban a paellat tudom elkészíteni. És az abszolút kedvenc ételem a tortilla.” Nehéz elhinni, hogy a férfi, aki olyan keményen fogja a kormányt, otthon lecseréli főzőkanálra és konyhakésre. A spanyol: „Én mindennap főzők magamra és a barátnőmre Raquelre. Ő nem igazán ért a főzéshez. De én imádok főzni! Még mexikói ételt is csinálok, csak nem olyan erősre. A barátnőm nem szereti azt!”

Bizonyítékként Alonso fogott egy kést, profin felvágta a marhahúst, öntött rá rumot, bele tette a sonkát olívaolajjal.

És mindezt miért? Alonso bemutatta a szponzorának köszönhetően az új „Silestone Platinum“ kollekciót. Konyhai tányérok és autóverseny? Ez a kettő, hogy fér össze?

süti beállítások módosítása