Autósport bulvár hírek

A blog a forma 1 bulvár híreivel fog foglalkozni.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Häkkinen új barátnője

2008.05.28. 12:33 | rutschy | Szólj hozzá!

Monte Carlo- Mika Hakkinen szerelmes! Mika most jelent meg először nyilvánosan új barátnőjével Marketa Kromotovával. A nőnek igazán vad múltja van, régebben Európa egyik legnagyobb bordélyházában dolgozott a „Paschaban”.

2007 nyarán találkozott a cseh születésű lánnyal egy golfverseny utáni partyn egy kölni szállodában, ahol egyből egymásba szerettek, pedig a világbajnok még házas volt.

Egy ismerős a BILD-nek: Ők ketten állandóan sms-t írogattak egymásnak, felhőtlenül boldogok voltak és titokban találkoztak. Utána már minden gyorsan történt 2008 februárjában Mika már elvált ember volt.

Most megmutatták magukat együtt egy versenyhétvégén. És Mika megerősítette egy Finn lapnak az „Ilta Sanomat”-nak hogy „Igen mi együtt vagyunk”.

De ki ez a nő akit Mika szeret?

Író és fotós Werner Krieger évek óta ismeri Marketát. Még a Bordellgeselltschaft című könyvében is írt róla.

A bordély házban sexi pózban, vörös hajjal, Margarita néven lehetett ismerni. És 2002 óta táncolt ott.

De amikor megismerkedett Mikával egyre ritkábban táncolt és a télen végleg odaköltözött Mikához és felhagyott a munkájával.


A bejegyzés trackback címe:

https://autosportbulvar.blog.hu/api/trackback/id/tr53491568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása