Autósport bulvár hírek

A blog a forma 1 bulvár híreivel fog foglalkozni.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Forma 1-es párok 1. rész

2008.05.05. 13:46 | rutschy | Szólj hozzá!

Először a pilóták feleésgeiről, barátnőiről 1-1 mondat. Kik ők, mit csinálnak.

Jenni-Maria Dahlman- Räikkönen a jelenlegi forma 1-es világbajnok Kimi Räikkönen felesége. A pár 2004-ben házasodott össze. Jenni finn modell és rendszeresen részt vesz lovas versenyeken. Kimiék Svájcban élnek.






































Anna-Raffaela Bassi, Felipe Massa felesége. A pár 2002-ben találkozott és 2007 november 30.-án házasodtak össze Sao Pauloban. Rafaela családjának van egy hatalmas divatcége a Guarania Brasil. A pár jelenleg Monacoban él.




























Nick Heidfeld barátnője Patricia Papen. A párnak két gyermek van Juni és Joda, de mégsem terveznek esküvőt. Úgy gondolják hogy a boldogsághoz nem kell papír. Jelenleg Svájcban élnek.































Edyta Witas Robert Kubica mennyasszonya. 3 éve vannak együtt. Egy kórházban találkoztak ahol Kubica feküdt egy balesete után. Edyta elkísérte a bátyját aki Roberthez jött látogatóba.
· 1 trackback

Címkék: bulvár 1 forma kubica heidfeld massa raikkonen nick robert kimi felipe jenni rafaela bassi patricia papen edyta witas

A bejegyzés trackback címe:

https://autosportbulvar.blog.hu/api/trackback/id/tr35454866

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: iron drain grates 2017.11.08. 13:34:33

Tesztek a társkereső oldalon - A társkereső titkai

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása