Autósport bulvár hírek

A blog a forma 1 bulvár híreivel fog foglalkozni.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Lewis Hamiltonnak új barátnője van?

2008.05.20. 10:52 | rutschy | Szólj hozzá!

A forma 1-es ász, Vivian Burkhardt-ot a Miss World második helyezettjét vitte magával az Indiana Jones premierjére, Cannesba. Hamilton meghívta a 22 éves lányt a karib szigetekről dél-Franciaországba. A párt látták ahogy együtt hagyták el a Carlton hotelt.
A pár Grenadaban találkozott ahova Hamilton látogatott. Hamilton nagy papája innen emigrált Angliába 1950-ben. Burkhardt jelenleg a grenadai egyetemen tanul és sebész akar lenni. A német származású hölgy már meglátogtta Hamilton a svájci otthonában. Ő folyékonyan beszél németül, angolul és franciául.
Miss World mottója hogy éldd az életet szeretettel és hálával.
A pemierre George Lucas hívta meg Hamiltont aki sok barátját elvitte rá. - mondta a Mclaren sajtófönőke.
Vivian álítólag Monacoba is elkíséri majd Lewist, de az újságírók szerint nem, úgyanis Hamilton szeret csak a versenyre összpontosítani.
Hamiltonnak ez a második éve a forma 1-ben mégis már rengeteg nővvel összehozták mióta tavaly szakított 4 év után a bartánőjével Jodia Ma-val, miután az visszament Hong-kongba hogy tovább vigye a család vendéglőjét. Utána összehozták a Mclaren Főnökének Mansour Ojjeh-nek a lányával Sarah-val, akivel a Francia riviérán egy yachton nyaralt.
De álítólag volt dolga Nicole Scherzingerrel, Danii Minoqueal és Naomi Campbell-el is.

A bejegyzés trackback címe:

https://autosportbulvar.blog.hu/api/trackback/id/tr39478186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása