Autósport bulvár hírek

A blog a forma 1 bulvár híreivel fog foglalkozni.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Jenni Dahlman vagy Catherine Hyde?

2008.05.24. 20:44 | rutschy | Szólj hozzá!

Catherine és Jenni teljesen különböző életet élnek csak egy közös van bennük, mindketten egy forma 1es pilótát szeretnek.

Miközben Mrs. Räikkönen a legdivatosabb napszemüveget hordja addig Mrs. Kovalainen épphogy magára kap valamit. Hyde öltözködési stílusát egy Januári interjúban bírálták is.

Ő szeret Heikkivel pózolni a vörös szőnyegen de, ugyanakkor a futamok ideje alatt megmarad a háttérben. Catherine szereti a farmerokat, szabadidejében szeret olvasni a haja mindig természetes és smink se igazán van rajta.

Dahlman-Raikkonen viszont szereti a divatot. Ő is kedveli a farmerokat, pedig régen szoknya párti volt. A férjét is kezdi rá venni, hogy lazábban öltözködjön. Jennit mindig ékszerekkel tele, táskával, sötét napszemüvegben látni, amit ő tervez.

Jenni nem vesz ruhákat bárhol. Csak márkás ruhákat hord. Vagy a férje szponzorai által ingyen szerzi be a ruháit, míg Catherine egy szupermarketben vásárol.

Jenni és Catherine idáig csak egyszer találkozott egymással.

Jenni mondta, hogy szereti a lovakat, de én félek tőlük – mondta Hyde egy korábbi interjújában. Ezt talán nem a legjobb kezdés egy barátsághoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://autosportbulvar.blog.hu/api/trackback/id/tr45485786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása